Εύκολο και γρήγορο Cheesecake από τον pastry chef των Athenian Times και Lacredi, Παύλο Τσιολέκα

Σας καλωσορίζουμε όλους στην νέα "γλυκεία περιπέτεια", που ξεκινάει εδώ στους Athenian Times και Lacredi. Κάθε βδομάδα, ο pastry chef, Παύλος Τσιολέκας θα μας μαθαίνει, πώς να φτιάχνουμε τα πιο αγαπημένα γλυκά στο σπίτι, εύκολα, γρήγορα, με αγνά και φθηνά υλικά και κυρίως με κέφι.
Στο email info@atheniantimes.gr θέλουμε να μας στείλετε και τις δικές σας συνταγές και απορίες, αλλά και τα γλυκά που θέλετε να φτιάξει ο chef. Ξεκινάμε!
Δείτε την συνταγή ΕΔΩ